20090413

Η ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ




Μετά από χρόνια αναβολών ολοκληρώθηκε σήμερα το έγκλημα που απευχόμασταν χρόνια και με συντονισμένες ενέργειες μας εξώθησαν πρόεδροι και ιδιοκτήτες, την πτώση του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική μετά από 33 χρόνια. Στο έγκλημα αυτό μοναδικά θύματα είναι ο κόσμος του ΟΦΗ, ο οποίος χρόνια τώρα υπομένει την κοροϊδία και τον χλευασμό από αυτούς που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του Συλλόγου. Οι θύτες είναι γνωστοί και έχουν όνομα και επίθετο και είναι ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Φανούρης Βατσινάς και οι προηγούμενοι από αυτόν πρόεδροι και διοικούντες και οι κυρίως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες που κρύβονται πίσω από τη νομοθεσία περί διπλής ιδιοκτησίας, η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΟΦΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ εσάς Οικογένεια Βαρδινογιάννη γιατί είσαστε αυτοί που πραγματικά θέλατε τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική. Δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι παραλάβατε μια ομάδα καθαρή και αξιοπρεπή στην Α’ Εθνική και την σπρώχνετε γεμάτη χρέη και ανυποληψία στην παρακάτω κατηγορία. Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ πόσο άνανδρα και καταστρεπτικά φερθήκατε στο άλλοτε «Καμάρι της Κρήτης». Εσείς χρωστάτε στον κόσμο του ΟΦΗ και όχι ο κόσμος σε εσάς.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ εσένα Φανούρη Βατσινά γιατί λόγω της ματαιοδοξίας και της μεγαλομανίας σου μας οδήγησες στο σημερινό αποτέλεσμα. Θα σε θυμόσαστε πάντα ως μία θλιβερή και άβουλη μαριονέτα η οποία εξυπηρετούσε μόνο τα συμφέροντα των αφεντικών της και ουδεμία σχέση έχεις με το καλό του ΟΦΗ. Το όνομά σου έχει γίνει συνώνυμο με την καταστροφή του ΟΦΗ, την υποτέλεια, την φαιδρότητα και την αλαζονεία. Η απαξίωση που θα λαμβάνεις από τώρα και στο εξής από την κοινωνία της Κρήτης θα είναι η πληρωμή σου για την «προσφορά» σου στον ΟΦΗ και στους Ομιλίτες.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Όσο για εμάς, ο αγώνας συνεχίζεται. Τώρα είναι που ο Σύλλογος μας χρειάζεται περισσότερο, όχι για να επανέλθει στην κατηγορία αλλά για να απομακρύνουμε όλους εσάς που μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μας, έννοιες που σε εσάς είναι παντελώς άγνωστες και οι οποίες πάντα ήταν και θα είναι ο οδηγός μας για κάτι που εσείς αντιμάχεστε: έναν καλύτερο ΟΦΗ. Οι προσκυνημένοι δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ των ονείρων μας, παρά μόνο όσοι τιμάνε τις αξίες και τα ιδανικά που χαρακτηρίζουν τους αληθινούς Κρητικούς.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

SNAKES-4 HERAKLION CLUB
ΑΠΟ IRAKLIO WEB RADIO
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/04/blog-post_6558.html Διαβάστε περισσότερα >>>

Άλλη μια κλεψιά...



Όλοι μας αγοράζουμε λάμπες φθορισμού, άλλος για το σπίτι του, άλλος για το μαγαζί του. Πόσοι όμως ξέρουμε ότι μας πιάνουν κορόιδο;
Το ξέρετε ότι για κάθε λάμπα φθορισμού που αγοράζουμε, πληρώνουμε 10 λεπτά, που προορίζονται να πάνε υπέρ ενός προγράμματος ανακύκλωσης των συγκεκριμένων λαμπών, που επειδή περιέχουν ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ δεν επιτρέπεται να πετιώνται ανεξέλεγκτα;
Κι όμως αυτή η πολύ ωραία θεωρία, είναι μόνο στα χαρτιά, γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα όλος αυτός ο υδράργυρος να πετιέται στις χωματερές δηλητηριάζοντας εμάς, τον υδροφόρο ορίζοντα, τα φυτά, τα ζώα, τα πάντα...
Εγώ γιατί πρέπει τώρα να θυμώσω; Για την περιβαλλοντική καταστροφή που συντελείται ή για το ότι τόσα χρόνια με κοροϊδεύουν και τσεπώνουν δεκάλεπτα από όλους μας; Και τι τα κάνουν αυτά τα δεκάλεπτα; Αφού δεν πάνε για τον σκοπό που έπρεπε, ξέρει κανένας να μας πει πού πάνε και για ποιό σκοπό; Διαβάστε περισσότερα >>>

Κατεπείγουσα ερώτηση στον Νομάρχη Δημήτρη Δράκο απο τον Θεοδώρο Παν. Μπρεδήμα για τα προνοιακά επιδόματα


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Ερώτηση στον Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο κατέθεσε ο Νομαρχιακός Συμβούλος της μείζονος μειοψηφίας Θεοδώρος Παν. Μπρεδήμας και αφορά τα προνοιακά επιδόματα και την μη έγκαιρη καταβολή τους παρόλο που μπήκαμε στην μεγάλη εβδομάδα.

Στην Ερώτηση που κατέθεσε αναφέρει τα εξής:

Προς τον Νομάρχη Μεσσηνίας Δημ. Δράκο

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

του Νομαρχιακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Θεοδώρου Παν. Μπρεδήμα, σχετικά με τις έντονες διαμαρτυρίες των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων κ. λ. π.

(Δια του Προέδρου του Ν. Σ. Χρ. Παναγιωτόπουλου)


κ. Νομάρχη, .........


όπως είναι γνωστόν η υπάρχουσα και καθημερινά επιδεινούμενη οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει έντονα προβλήματα ιδιαίτερα στους ανθρώπους του μόχθου και τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων.

Παρ’ ότι μπήκαμε στην Μ. Εβδομάδα, εν τούτοις δεν άρχισε η διανομή των προνοιακών επιδομάτων σε αναξιοπαθούντες δικαιούχους οι οποίοι δε θα μπορέσουν να γιορτάσουν το Πάσχα διότι ευρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Εν όψει του μεγάλου κοινωνικού προβλήματος το οποίο η κεντρική εξουσία δεν αντιλαμβάνεται και αδιαφορεί

ΡΩΤΑΜΕ

1) Εάν προτίθεται να ενημερώσει το Σώμα και

2) Σε ποια άμεσα και κατεπείγοντα διαβήματα πρόκειται να προβεί για να λάβουν τα επιδόματα οι δικαιούχοι προ του ΠΑΣΧΑ και όχι μετά τις εορτές, που θα είναι δώρον άδωρον

Καλαμάτα 15-4-2009

Ο ΕΡΩΤΩΝ

(Θ. Π. ΜΠΡΕΔΗΜΑΣ)

http://filiatranews.blogspot.com/2009/04/blog-post_8655.html

Διαβάστε περισσότερα >>>

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Τζάνειο Νοσοκομείο πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, θέλοντας να διαπιστώσει αν εφαρμόζονται οι οδηγίες που δόθηκαν πρόσφατα στις διοικήσεις των νοσοκομείων για τη λειτουργία τους όταν αυτά εφημερεύουν.

«Παρά το γεγονός ότι τα περιστατικά αντιμετωπίζονται, το σύστημα υποδοχής στο συγκεκριμένο νοσοκομείο πάσχει», παραδέχθηκε ο υπουργός και κάλεσε την διοίκηση να κάνει παρεμβάσεις ώστε οι ασθενείς να αισθάνονται ότι «το νοσοκομείο, τους δέχεται, πάνω από όλα, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους».


Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι το γεγονός ότι κατά το Σαββατοκύριακο αντιμετωπίστηκαν πάνω από 1000 περιστατικά «δείχνει ότι το σύστημα ανταποκρίνεται. Αλλά δεν αρκεί αυτό».


« Για αυτό το λόγο δόθηκαν αυστηρότατες οδηγίες, ώστε να υπάρξουν άμεσα αλλαγές και βελτιώσεις, στο σημείο, που κατά την άποψή μου, πάσχει το σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Εκείνο, που επίσης διαπίστωσα –πρόσθεσε ο υπουργός- ήταν ότι τα περισσότερα εκ των περιστατικών δεν ήταν σημαντικά. Θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό αποκτά σημασία η πρωτοβουλία, που έχουμε αναλάβει - και επίκειται αμέσως μετά το Πάσχα η σχετική Νομοθετική ρύθμιση - με την οποία και στην Ελλάδα πλέον καθιερώνεται η Πρωτοβάθμια Φροντίδα, έτσι ώστε τα μεγάλα νοσοκομεία, να αντιμετωπίζουν τα πραγματικά βαριά περιστατικά



Διαβάστε περισσότερα >>>

Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στην Αθήνα

Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης φαίνεται πως αποκτά - επιτέλους- η Αθήνα, καθώς η πολυθρύλητη και πολύτιμη συλλογή του Βασίλη και της Ελίζας Γουλανδρή βρίσκει στέγη. Ο κύβος ερρίφθη και το ίδρυμα Γουλανδρή κατέληξε στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Ερατοσθένους 13 στο Παγκράτι, δίπλα στα σκαλάκια του Αγίου Σπυρίδωνα, για να στεγάσει το μουσείο. Οι διαδικασίες της αγοράς έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σύντομα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες ώστε το ερειπωμένο σήμερα κτίριο να μεταμορφωθεί σε μουσείο που θα στεγάσει ταπερισσότερα από 500 αριστουργήματα- όπως των Πικάσο, Βαν Γκογκ, Μπρακ, Ροντέν, Γκογκέν, Ντεγκά, Τζακομέτι. Τα σχέδια προβλέπουν να διατηρηθεί μόνο το κέλυφος του κτιρίου, ενώ εσωτερικά θα αναδιαμορφωθεί πλήρως, ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες μουσειολογικές ανάγκες και να αποκτήσει συνθήκες ασφαλείας. Αν και εντυπωσιακό, το νεοκλασικό- που αποτελείται από ισόγειο, δύο ορόφους και δώμα σε δύο επίπεδα- δεν φέρεται ύστερα από τις σχετικές μετατροπές να διαθέτει τον απαιτούμενο εκθεσιακό χώρο. Γι΄ αυτό το Ίδρυμα προσανατολίζεται στην αγορά ακόμη μίας μονοκατοικίας, πίσω από το νεοκλασικό, για την έκθεση ικανού αριθμού (όχι όμως του συνόλου) της συλλογής. Η επιλογή της θέσης δεν έγινε τυχαία, καθώς θεωρείται πως βρίσκεται στον άξονα των μουσείων, δεδομένου πως σχετικά κοντά είναι το Ωδείο Αθηνών που στεγάζει το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Βυζαντινό, το Κυκλαδικό, το Μπενάκη, η Εθνική Πινακοθήκη και οι εκθεσιακοί χώροι του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ωστόσο βρίσκεται σε μια γειτονιά με χαρακτήρα περισσότερο μικροαστικό σε σχέση με τα υπόλοιπα μουσεία, κάτι που ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τη μεγαλοαστική φυσιογνωμία που έχει επιδείξει το Ίδρυμα και οι ιδρυτές του.

Διαβάστε περισσότερα >>>

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ


ΤΑ 7 ΚΛΕΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΕΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΤΟ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΛΛΑ
ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Διαβάστε περισσότερα >>>

Ληστεία σε τράπεζα στη Γλυφάδα


Ληστεία σημειώθηκε στις 12:45 σε υποκατάστημα της ATEbank στην οδό Γούναρη, αρ. 177, στη Γλυφάδα.

Δύο άτομα με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.



Διαβάστε περισσότερα >>>

Το εμπόριο του ελέους...


Έχω παρατηρήσει ότι τέτοιες μέρες πληθαίνουν αυτοί που ζητάνε την ελεημοσύνη μας. Είναι μάλλον θέμα marketing, εβδομάδα των παθών, τα μαρτύρια του Χριστού, η επανάληψη για χιλιοστή φορά του "Ιησού από τη Ναζαρέτ", η προσδοκία για ανάσταση και να σχωρεθούν τα ποθαμένα μας, όλα μας κάνουν πιό "ανοιχτούς" στο να ελεήσουμε αυτόν που έχει ανάγκη. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ;
Πού βρίσκονται όλες τις υπόλοιπες μέρες αυτοί οι μεταφερόμενοι ζητιάνοι; Πώς μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, και από πολιούχο σε λιτανεία; Ποιός συντονίζει την μεταφορά; Πολλοί από αυτούς είναι ξένοι, οι πιο δημοφιλείς μάλιστα είναι οι" Σέρβοι". Βάζουν ένα χαρτόνι στο λαιμό με την ανορθόγραφη επιγραφή "ΕΙΜΕ ΣΕΡΒΟΣ" και με ζωγραφισμένο κι ένα σταυρό, για να μην ξεχνιόμαστε ότι κι αυτοί δικοί μας είναι, "από τους καλούς", να τους προτιμήσουμε...
Πώς ξέρουν πού και πότε να πάνε;
Σήμερα το πρωί, είδα έναν γύρω στα 30, με κομμένο πόδι. Ήταν μούσκεμα από την βροχή και ίσως αυτό να με έκανε να τον πλησιάσω για να ρίξω ένα κέρμα στο καπέλο που είχε μπροστά του. Εκείνη την ώρα χτύπησε το κινητό του, το έβγαλε από την τσέπη του και άρχισε να χασκογελάει με κάποιον. Το κινητό τελευταία λέξη της τεχνολογίας...

Δεν με χαλάει τόσο ότι ένιωσα να με κοροϊδεύει μες στα μούτρα μου. Περισσότερο με ενοχλεί ότι αυτός και οι σαν αυτόν με κάνουν δύσπιστο προς τους άλλους που έχουν πραγματικό πρόβλημα, που πεινάνε, που ζούνε γύρω μας και στηρίζονται και βοηθιούνται από τη γειτονιά, χτυπημένοι από την ζωή, την ατυχία, την κακιά τους μοίρα...
http://aletri.blogspot.com/2009/04/blog-post_3957.html Διαβάστε περισσότερα >>>

Συγκολλήθηκαν τα άκρα της 30χρονης


Σε χειρουργική επέμβαση για τη συγκόλληση των άκρων της υπεβλήθη στο νοσοκομείο ΚΑΤ η 30χρονη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της χθες στην Καλαμάτα με αλυσοπρίονο, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς και τον διοικητή του ΕΘνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Παν. Ευσταθίου, η επέμβαση ήταν επιτυχής, τα άκρα της άτυχης γυναίκας συγκολλήθηκαν και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή. Παρ' όλα αυτά χρειάζεται να περάσουν κάποια 24ωρα προκειμένου να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα για τη λειτουργία των άκρων της.




Διαβάστε περισσότερα >>>

Τα Πάθη η Σταύρωση και η Ανάσταση


Το ότι το ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο) είναι πελατειακό κόμμα, το έχει αποδείξει! Μέχρι που θα πάει όμως αυτή η συμπεριφορά; Μέχρι και το Ευαγγέλιο (ξανα)χρησιμοποιείτε για να μας πείτε τί; Σταματήστε επιτέλους να καπηλεύεστε ότι ιερό και όσιο υπάρχει και κυρίως τον πόνο των συνανθρώπων μας λες και είστε αμέτοχοι σε αυτόν! 20 χρόνια κυβερνήσατε και άλλα τόσα συμπράξατε και συμπράτετε με τους ομοειδεάτες σας κυβερνώντες. Σταματήστε την

υποκρισία και τον φτηνό λαϊκισμό!

Αλήθεια κ. Κουτσούκο τώρα θυμηθήκατε το Ευαγγέλιο; Τώρα θυμηθήκατε την Εκκλησία και τα Θεία Πάθη; Γιατί; Επειδή εκεί θα μαζευτεί ο κόσμος που φροντίσατε να βάλετε στο περιθώριο; Ποια είναι η απόδειξη που μας κομίζετε πως σας ενδιαφέρει το Θείο Πάθος; Τι είναι για σας το Θείο Πάθος; Τι θα απαντήσετε αύριο στο ερώτημα περί χωρισμού Εκκλησίας και Κράτους; Θα βγείτε να τα πείτε δημόσια; Θα βγείτε μετά παρρησίας σε όλο τον Ελληνικό λαό να πείτε όλα όσα μας γράφετε; Στα προστάγματα της ηγεσίας του κόμματός σας τι θα πείτε;

Το παραμύθι φτάνει κ. Κουτσούκο! Τόσα χρόνια δεν έγινε κάτι! Γιατί να σας πιστέψουμε τώρα;


Από το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.koinwnia.com
e-mail: koinwnia@koinwnia.com

Γραφεία Αθηνών
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 121-123
Τ.Κ. 114 72 – ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210 36 37 442

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Τ.Κ. 546 23 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: 2310 27 29 03


Διαβάστε περισσότερα >>>

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ






Διαβάστε περισσότερα >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου