20090414

Τρελό» φορτηγό εισέβαλε σε ισόγειο κτιρίου προκαλώντας πανικό

«Γης μαδιάμ» τα έκανε στη Βέροια την Μ. Δευτέρα οδηγός φορτηγού, το οποίο μετά από μια ξέφρενη πορεία σφηνώθηκε μέσα σε μια παλιά ταβέρνα στο ισόγειο κτιρίου σκορπώντας τρόμο, ενώ ευτυχώς οι απώλειες περιορίστηκαν στον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της πόλης. Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή και της απροσεξίας του οδηγού, το φορτηγό ξέφυγε απ’ την πορεία του, ξήλωσε μια κολώνα της ΔΕΗ και εισέβαλε στο κτίριο.

Το ισόγειο της οικοδομής σχεδόν κατέρρευσε, τα τζάμια έγιναν θρύψαλα, ενώ ράγισαν και οι τοίχοι στον 1ο όροφο του κτιρίου. Η κάτοικος του 1ου ορόφου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα, δεν ήξερε –όπως είπε- πως να κατέβει στον δρόμο για να σωθεί. Ευτυχώς όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν κυκλοφορούσε κανείς στον δρόμο, όταν το φορτηγό διέγραφε τρελή πορεία μέχρι να καταλήξει στο ισόγειο της οικοδομής. Οι κάτοικοι απεγκλώβισαν τον οδηγό από τις λαμαρίνες.Διαβάστε περισσότερα >>>

Απόφαση-«βόμβα» του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τους συμβασιούχους

Τον δρόμο για τη μονιμοποίηση 200.000 συμβασιούχων του Δημοσίου και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποκλείστηκαν από το διάταγμα Παυλόπουλου, θα ανοίξει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, η οποία παρακάμπτει τα Συνταγματικά κωλύματα για τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καθαρογραφεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, η οποία θα τονίζει, ότι το Κοινοτικό Δίκαιο υπερισχύει του εθνικού και στο θέμα της διάρκειας των συμβάσεων.

Διαβάστε περισσότερα >>>

Εταιρείες σεκιούριτι και τράπεζα χτύπησαν τα γκαζάκια

Εμπρηστικό μπαράζ σε Αττική και Θεσσαλονίκη σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα.

Στην Αττική, στόχος εμπρησμού έγινε, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αυτοκίνητο εταιρείας security στον Νέο Κόσμο. Περίπου 45 λεπτά αργότερα προκλήθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ. στα Πατήσια.

Στόχος εμπρησμού έγιναν στις 3 τα ξημερώματα δύο αυτοκίνητα, στον Ταύρο και τον Ασπρόπυργο, ενώ στις 4.30 εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ιλιον.

Στη Θεσσαλονίκη το μπαράζ εμπρησμών ξεκίνησε πέντε λεπτά πριν από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε στη 1.10. Το πρώτο «χτύπημα» έγινε στην οδό Επταπυργίου 8, στη Νεάπολη, με στόχο αυτοκίνητο εταιρείας σεκιούριτι. Πρόκειται για τη μια από τις τρεις εμπρηστικές επιθέσεις. Το εμπρηστικό σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες τρεις φορές και πάλι με στόχο οχήματα ιδιωτικών εταιρειών παροχής ασφαλείας, στις οδούς Ιωάννη Πολέμη, περιοχή Βούλγαρη, Δραγατσανίου, στην Ανω Πόλη και Περραιβού, στην Ανω Τούμπα, αντίστοιχα. Στη δεύτερη περίπτωση η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε σταθμευμένο Ι.Χ. και στην τρίτη περίπτωση σε ακόμη δύο αυτοκίνητα.

«Αθικτος» βρέθηκε από υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης, χθες το πρωί, εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια, που είχε τοποθετηθεί κάτω από όχημα εταιρείας σεκιούριτι, σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή Βασ. Ολγας.
Διαβάστε περισσότερα >>>

[Κοινωνικά] Έκανε δύο ληστείες τραπεζών σε 20 λεπτά

Έκανε δύο ληστείες τραπεζών σε 20 λεπτά

Δύο υποκαταστήματα της ίδιας τράπεζας σε Χολαργό και Γέρακα «χτύπησε» μέσα σε είκοσι λεπτά… δραστήριος ληστής.

Στις 8:40 το πρωί, ο άνδρας εισέβαλε στην τράπεζα Millenium που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Μεσογείων 24 και Φανερωμένης στον Χολαργό.

Με την απειλή όπλου ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγε με κατεύθυνση τον Γέρακα.

Είκοσι λεπτά αργότερα, στις 9:00 το πρωί, ο ίδιος άνδρας έκανε ένοπλη ληστεία πάλι σε υποκατάστημα της Millenium, που βρίσκεται στην οδό Κλεισθένους 171 στον Γέρακα. Ο δράστης αναζητείται.
Διαβάστε περισσότερα >>>

«Αν μιλήσουμε τελειώνουν τα 2 μεγάλα κόμματα»Γράφει ο: Γιώργος Πολίτης
3 Κορυφαία στελέχη της SIEMENS προειδοποιούν:

«Αν μιλήσουμε τελειώνουν τα 2 μεγάλα κόμματα»
Τρία κορυφαία στελέχη της SIEMENS που διαχειρίστηκαν τα μαύρα ταμεία σε μια περίοδο 20 ετών, εκβιάζουν πλέον ανοιχτά εν’ όψει της προφυλάκισής τους στον Κορυδαλλό. «Αν μιλήσουμε θα καταρρεύσουν τα δυο μεγάλα κόμματα και η χώρα θα βυθιστεί σε πολιτική κρίση λένε με νόημα και εξηγούν: Μίζες δισεκατομμυρίων μοιράστηκαν στα κόμματα αυτά με τη μερίδα του λέοντος να έχει πάει στο Πασόκ γιατί επί Σημίτη όλες τις δουλειές τις σάρωναν οι Γερμανοί. Εκτός από το μαύρο χρήμα που δίναμε στα κεντρικά ταμεία των κομμάτων, τεράστια πακέτα έπαιρναν οι υπουργοί που ήσαν επικεφαλής νευραλγικών Υπουργείων που συνδέονταν με τις συμβάσεις της SIEMENS, oι διοικητές των ΔΕΚΟ, υψηλόβαθμοι κρατικοί υπάλληλοι, ακόμα και συνδικαληστές για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ομερτά γιατί τα περισσότερα έργα τα υπερκοστολογούσαμε σε τιμές διπλάσιες ακόμα και τριπλάσιες από τις κανονικές. Εκτός από αυτούς αναγκαζόμασταν να συνάπτουμε εικονικές συμβάσεις με εταιρείες προκειμένου να μας επιστρέφουν πίσω τα μαύρα χρήματα τα οποία χρειάζονταν για τα λαδώματα. Γιατί ο κεντρικός μηχανισμός της SIEMENS αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις αφού σε πολλές περιπτώσεις προκαταβάλλαμε σε τρεις δόσεις τις προμήθειες στους πολιτικούς που άγγιζαν το 20% και το 30% του προϋπολογισμού του έργου.»
Τα στελέχη αυτά άρχισαν να διαρρέουν και ονόματα πρώην υπουργών του Πασόκ , γενικών Γραμματέων υψηλόβαθμων κομματικών στελεχών, ενώ προειδοποιούν ότι αν χρειαστεί θα κάψουν και κορυφαία στελέχη της σημερινής κυβέρνησης। Το μήνυμα που επιδιώκουν να περάσουν με την κίνησή τους αυτή είναι ότι δεν μπορούν οι πολιτικοί που τα έπαιρναν να συνεχίσουν να «τρώνε» ανενόχλητα τα κλεμμένα και αυτοί που τα έδιναν να πληρώσουν τα σπασμένα για όλους. Οι επόμενες μέρες θα είναι σίγουρα καθοριστικές.

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/04/2.htmlΔιαβάστε περισσότερα >>>

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


Για να περάσεις ένα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να έχεις υπόψιν σου τα παρακάτω βασικά:

1.Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και άποροι
2.Οδήγησε αργά για να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου
3.Τα αυγά τα βάφεις ,δεν ταΐζεις τις κότες κόκκινη μπογιά
4.Τα πασχαλινά κοτοπουλάκια δεν κάνουν για σούπα
5.Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακό φαγητό και όχι η κόρη του μάγειρα
6.Μην φιλάς ξένες γυναίκες στην ανάσταση
7.Τα μπαμ μπουμ και τα βεγγαλικά ας λείπουν
8.Ας μείνουν φαγητά και για άλλη μέρα ,δεν χαλάνε
9.Τα πασχαλινά αυγά δεν τα τσουγκρίζουν άβραστα
10।ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑhttp://www.syllektiko-pazari.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα >>>

Από 14/4 η χορήγηση επιδόματος στεγαστικού δανείου. Ποιοί το δικαιούνται . Τι δικαιολογητικά χρειάζονται.

Αρχίζει από σήμερα Μ. Τρίτη, 14 Απριλίου 2009, η καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης ύψους 500 ευρώ στους πολίτες που έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο κύριας κατοικίας και πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου 3756/2009, σχετικά με την έκτακτη ενίσχυση δανειοληπτών, όπως ανακοίνωσαν ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας.

Δικαιούχοι

Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι πάσης φύσεως συνταξιούχοι που είναι ή ήταν δικαιούχοι του ΕΚΑΣ κατά το τελευταίο τρίμηνο πριν από την κατάθεση της διάταξης αυτής στη Βουλή, δηλαδή από 5/12/2008 έως 5/3/2009, καθώς και οι άνεργοι που έχουν λάβει επίδομα από τον ΟΑΕΔ σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κατά το ίδιο διάστημα.

Η καταβολή της ενίσχυσης θα πραγματοποιείται από τα καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, με την υποβολή σχετικής αίτησης -υπεύθυνης δήλωσης, όπου θα αναφέρεται ότι ........

το στεγαστικό δάνειο αφορά σε κύρια κατοικία και ότι ο δικαιούχος δεν έχει λάβει την ίδια παροχή από άλλη αιτία.

Δικαιολογητικά

Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση θα χορηγείται στα υποκαταστήματα της ΑΤΕ και θα συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:

• προκειμένου για τους συνταξιούχους, βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα καταβολής του ΕΚΑΣ, ή οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο αποδεικτικό έγγραφο, και βεβαίωση του Πιστωτικού Ιδρύματος ότι υφίσταται στεγαστικό δάνειο κύριας κατοικίας που έχει συναφθεί έως τις 5/3/2009.

• προκειμένου για τους άνεργους, βεβαίωση του ΟΑΕΔ και βεβαίωση του Πιστωτικού Ιδρύματος ότι υφίσταται στεγαστικό δάνειο κύριας κατοικίας που έχει συναφθεί έως τις 5/3/2009.

Η υποβολή των δικαιολογητικών πρέπει να γίνει εντός δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του Νόμου (31/3/2009), ενώ ο κάθε δικαιούχος λαμβάνει την ενίσχυση με μία μόνο ιδιότητα.
Η ενίσχυση είναι αφορολόγητη και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή του ΕΚΑΣ, του επιδόματος πολυτέκνου και οποιασδήποτε άλλης παροχής κοινωνικού χαρακτήρα।

http://filiatranews.blogspot.com/2009/04/144.html

Διαβάστε περισσότερα >>>

Πώς φαίνεται ότι πάμε για εκλογές...

Η Αθήνα επεκτείνεται...
Στο σχέδιο 250.000 στρέμματα σε Ανατολική, Βορειοανατολική, Νοτιοανατολική Αττική

Eurokinissi
Από την παρουσίαση του νέου ρυθμιστικού σχεδίου
Ο Υπουργός του "ΕΘΝΟΥΣ", ο διώκτης των συμφερόντων, ο ΔΕΝ ακούω δείχνει πώς θα καταπολεμήσει το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών. Από την Αθήνα των 4 εκατομ. πάμε στην Αθήνα των 8 εκατομ.

Παλιά οι αναρχικοί έλεγαν: Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο Κνίτης κοίταζε το δάχτυλο...
Τώρα θα λέμε: Όταν το δάχτυλο έδειχνε το Υπόλοιπο Αττικής, ο Ρουσόπουλος αναπολούσε χαμένα μεγαλεία...
http://aletri.blogspot.com/2009/04/blog-post_576.html

Διαβάστε περισσότερα >>>

ΔΕΝ ΤΑΓΡΑΨΕΣ ΚΑΛΑ, κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !...

Στους εμφανιζόμενους ως – αποκλειστικοί - ιδιοκτήτες της αριστεράς, χρειάζεται τα πράγ-ματα να λέγονται σταράτα, όπως θάλεγε κι ο Χ, Φλωράκης…
Αν, ως οι τελευταίοι εναπομεί-ναντες, (παγκόσμια), οπαδοί του σταλινικού δογματισμού, θεω-ρούν πως τους συμφέρει (και τους αρέσει) να κυβερνάει η Δεξιά, επειδή νομίζουν, διεστραμ-μένα, πως έτσι επιτείνεται η αθλιότητα του λαού, άρα και οι ευκαιρίες αλίευσης μελών για το ΚΚΕ, να βγουν να το πουν καθαρά !
Επειδή, όμως, η απόκρυψη της αλήθειας, εντάσσεται, γι αυτούς, στην …επαναστατική δράση, αποτελεί ιδεολογικό και πολιτικό καθήκον κάθε ενεργού πολίτη και κάθε σοβαρού πολιτικού σχηματισμού, η αποκάλυψή της…

Τίποτα δεν μένει άφθαρτο και αναλλοίωτο στον κόσμο και τη φύση, εκτός από την θεωρία του αντικομουνισμού, που χρησιμοποιεί, ως πιπίλα, το ΚΚΕ και οι αραχνιασμένοι ηγετίσκοι του και εκτοξεύεται σ΄ όποιον αποπειραθεί να θίξει τα «ιερά και όσια» των θεματοφυλάκων της προόδου και της επανάστασης…

Κοινούς αγώνες με τους αγνούς κομουνιστές και ανιδιοτελείς αγωνιστές της βάσης και των χώρων δουλειάς, βεβαίως και έχουμε δώσει και θα συνεχίσουμε να δίνουμε…
Τους κοινούς αγώνες με τη ηγεσία του …Κόμματος, που την είδαμε κύριε Πρόεδρε ;
Εκτός αν εννοούμε τον κοινό αγώνα με την συγκυβέρνηση Φλωράκη – Μητσοτάκη, το 1989 !...Διαβάστε περισσότερα >>>

Αποσύρεται από την αγορά νοθευμένο ηλιέλαιο

Στη δέσμευση και ανάκληση διάθεσης στην αγορά, ηλιελαίου, το οποίο μετά την εξέταση του πρώτου δείγματος από τις υπηρεσίες του Γενικού Χημείου του Κράτους κρίθηκε «μη κανονικό - νοθευμένο», προχώρησε η Νομαρχία Πειραιά.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργούν τα κλιμάκια ελέγχου της Διεύθυνσης Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή της Νομαρχίας Πειραιά, έλαβαν από ψητοπωλείο που λειτουργεί στο Κερατσίνι δείγμα από κλειστή συσκευασία 10 lt του προϊόντος ηλιέλαιο «ΠΑΝ OIL» (ημ. λήξης 31/10/2010, αποκηρωμένο, ραφινέ, ελληνικής παραγωγής), το οποίο εστάλη για εργαστηριακές αναλύσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Δ’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών το προϊόν κρίθηκε μη κανονικό, νοθευμένο με ξένο σπορέλαιο και ως εκ τούτου το δείγμα είναι αποκλειόμενο της κατανάλωσης σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία.


Οι υπηρεσίες της Νομαρχίας Πειραιά ενημέρωσαν το κατάστημα από όπου ελήφθη το δείγμα και δέσμευσαν περίπου 120 lt από τη συγκεκριμένη παρτίδα που βρέθηκαν σε αυτό. Ακόμη ενημέρωσαν την προμηθεύτρια εταιρεία, προκειμένου να προβεί άμεσα στην απόσυρσή του απ’ όλα τα πιθανά σημεία διάθεσής του. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα της κατ’ έφεση εξέτασης του δεύτερου δείγματος μέσα σε 48 ώρες από τη λήψη των αποτελεσμάτων και σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί και τα αποτελέσματα της πρώτης εξέτασης επιβεβαιωθούν, τα προϊόντα θα αποσυρθούν οριστικά από την αγορά.Διαβάστε περισσότερα >>>

Νέα ισχυρή δόνηση στην κεντρική Ιταλία

Νέα σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την πληγείσα από τον μεγάλο σεισμό της 6ης Απριλίου περιοχή της κεντρικής Ιταλίας.

Η νέα δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έγινε αισθητή μέχρι τη Ρώμη.

Όπως μετέδωσε το συνεχές ενημερωτικό δίκτυο Rainews 24, η έντασή της ήταν 4,8 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.

Περίπου 10.000 μετασεισμικές δονήσεις του καταστροφικού σεισμού της 6ης Απριλίου έχουν καταγραφεί αυτήν την εβδομάδα, εκ των οποίων οι 1.000 ήταν πάνω από 2,5 Ρίχτερ, ανέφερε ο διευθυντής του Ιταλικού Γεωφυσικού και Ηφαιστειολογικού Ινστιτούτου (INGV) Έντσο Μπόσκι.
Διαβάστε περισσότερα >>>

Εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα στου Γκύζη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 2.00 τα ξημερώματα στου Γκύζη. άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια έξω από κατάστημα συστημάτων ασφαλείας στο ισόγειο πολυκατοικίας, στην οδό Νεοχωρίου 15. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.


Διαβάστε περισσότερα >>>

Καταδίωξη οδηγού Ι.Χ. στο Αλεποχώρι

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη οδηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου, στο οποίο βρέθηκαν ένα Καλάσνικοφ και πέντε κινητά τηλέφωνα, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή του Αλεποχωρίου.

Πιο αναλυτικά, γύρω στις 8 χθες το βράδυ, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων στην περιοχή του Αλεποχωρίου εντοπίστηκε τζιπ στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας.

Δύο περιπολικά έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο εκείνος δεν σταμάτησε και προσπάθησε να διαφύγει. Αμέσως καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι με σκοπό να ακινητοποιήσουν το όχημα πυροβόλησαν στους τροχούς του τζιπ.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος βγήκε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή κατευθυνόμενος σε δάσος της περιοχής.

Αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του υπόπτου.Διαβάστε περισσότερα >>>

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΠροσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 23:30.

Μετά από 20 λεπτά και αφού είχαμε πάρει τις βαλίτσες, ξεκινήσαμε για τη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα για τον Στρόβολο.


Κάποια στιγμή, φτάνοντας κοντά στο ΓΣΠ, το γήπεδο του Αποέλ και της Ομόνοιας, το παιδί που με φιλοξενεί, μου δείχνει στο βάθος κάτι φώτα που αναβοσβήνουν.

Το μυαλό μου πήγε σε κάποιο πάρκο, σε κάποιο αξιοθέατο. Σίγουρα δεν πήγε στην Τούρκικη σημαία. Αυτή που βρίσκεται πάνω σε ένα ύψωμα. Μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Έχουν το θράσος και την φωτίζουν το βράδυ.

Φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά. «Είναι σαν να σου μιλάει η σημαία. Σαν να σου λέει ότι ακόμα και αν θες να το ξεχάσεις, εμείς θα σου το θυμίζουμε. Είμαστε εδώ και είμαστε Τούρκοι.»

Η φράση που συνοδεύει τη σημαία σημαίνει: Πόσο χαρούμενος είναι αυτός που μπορεί να πει ¨είμαι Τούρκος¨.


Ξεπερνάς αυτό το σοκ όπως ακριβώς ξεπερνάς και το πολιτισμικό σοκ, βλέποντας τα αυτοκίνητα να κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που έχεις συνηθίσει. Η θέση του οδηγού στα δεξιά του αυτοκινήτου.

Οι πινακίδες του αυτοκινήτου με λατινικά γράμματα.

Έχουν περάσει πολλά οι Κύπριοι. Είναι εμφανέστατο από τα διάφορα κατάλοιπα που άφησαν οι Άγγλοι και οι Τούρκοι. Με μια πρώτη ματιά αναρωτιέσαι πως γίνεται να είναι τόσο ήρεμοι. Προφανώς έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα. Εξάλλου αρκετοί Κύπριοι συνεργάζονται με τους Τούρκους της άλλης πλευράς.

Βόλτα στο κέντρο της Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Λήδρας.

Μπαίνουμε στην πράσινη γραμμή. Αυτή που χωρίζει τις 2 πλευρές.Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο http://ymagblog.blogspot.com/2009/04/1_14.html
Διαβάστε περισσότερα >>>

Τσιμτσιλή 12 χρόνια πριν


Κάνοντας μία... ανασκαφή στο αρχείο μας πέσαμε πάνω σε ένα τεύχος του περιοδικού 01 (Ιούλιος 1997) όπου συναντήσαμε μία γνώριμη πανελική φιγούρα.
Όλο το δημοσίευμα εδώ
http://panic-gr.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα >>>

Επίθεση με γερές πλάτες!!! ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Κυριακή 12 Απρίλη 2009 σελ. 23

Μεγαλύτερη η απαιτητικότητα της φετινής μάχης.
Η μάχη των Συμβάσεων δυναμώνει.
Σημαντικοί αγώνες, με πρωτοπόρα τα σωματεία και τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε εξέλιξη, με αιχμή τις κλαδικές ή επιχειρησιακές Συμβάσεις. Επιβεβαιώνεται και μ' αυτόν τον τρόπο ότι η κρίση, πέρα από τις όποιες διαστάσεις της, αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για να επιβάλει το κεφάλαιο ακόμα μεγαλύτερη μείωση στην τιμή στην οποία αγοράζει την εργατική δύναμη.

typografeio
Στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ σας συντρόφια πόσο αγοράζετε την εργατική δύναμη...

Όσο και να ψάξαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά την επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ του κκε!!! (μπορεί κάποιος να βοηθήσει).

ΔΕΝ ΠΑΤΕ me to ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
να βοηθήσετε τους κομματικούς εργαζόμενους να κάνουν καμιά απεργία, μπας και ξεπεράσουν το φράγμα τον 720 ευρώ. (μικτά)

--
www.typografeio.blogspot.com
Διαδικτυακό βήμα ιδιοκτητών τυπογραφείων, βιβλιοδετείων,
προεκτύπωσης.
typografeio Διαβάστε περισσότερα >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου