20081225

Επίθεση στη Μητρόπολη Αθηνών.
Η μεγαλύτερη ήττα για το "κίνημα" των κουκουλοφόρων (ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ) είναι να τους ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ.
Για αυτό και προειδοποιήσαμε πολλές φορές, ότι θα κάνουν τα πάντα, για να μην "ξεχαστούν" και κυρίως για να συνεχιστεί το κλίμα ανησυχίας και φόβου στους πολίτες.
Γι΄αυτό πληρώνονται άλλωστε οι καθοδηγητές τους, καθηγητές στο πολυτεχνείο και στο Πάντειο, από τα ιδρύματα του Σόρος.
Για να κρατούν την Ελλάδα όμηρο της βίας.
Το καταλάβατε όλοι αυτό. Δε νομίζουμε να απέμεινε κανείς ηλίθιος σε αυτό τον τόπο, που να μην καταλαβαίνει τι γίνεται. Δεν χρειάζονται επομένως άλλες αναλύσεις.
Αυτό που χρειάζεται ειναι να σταματήσει να ροχαλίζει ο πρωθυποργός και να απαντήσει στην απλή ερώτηση:
Γιατί κάνετε τα πάντα ώστε να εξασφαλίζεται στο διηνεκές η ατιμωρησία αυτών των κτηνών; Γιατί; Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Ποιός και πώς σας πιέζει, ώστε να κάνετε τόσο προκλητικά την πάπια στη συνεχιζόμενη βία;
taxalia

1 σχόλιο:

  1. Εγώ δεν ξέρω ποιος βάζει ποιον, ξέρω όμως πολύ καλά ότι η Ελλάδα κατακλέβεται από την εξουσία.
    Ξέρω ακόμα ότι αν οι νέοι γράψουν ένα γράμμα στον καραμανλή ζητώντας του να πάψει να κλέβει αυτός, οι υπουργοί και οι βουλευτές, αυτός θα πετάξει το γράμμα στο καλάθι των αχρήστων. Η μόνη γλώσσα λοιπόν που μένει στους νέους είναι η ίδια του κράτους:η Βία.Γι αυτό όποιον σπάζει τον ευχαριστώ και εύχομαι η καταστροφή να περιλάβει όχι μόνο μερικά καταστήματα και τράπεζες, αλλά ό,τι υπάρχει ακόμα όρθιο στην Ελλάδα. Αν έχουν λίγο φιλότιμο τα παιδιά ας το κάνουν.
    Γιώργης Χολιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή